Från Anställd till Egenkonsult

Att våga ta steget och starta eget aktiebolag

Hitta uppdrag med hjälp av Rebel Works nätverk

Att hitta nya uppdrag och möjligheter kan vara en utmaning för både etablerade och blivande egenföretagare. För att underlätta den processen och erbjuda en smidig lösning har Rebel Work etablerat samarbeten med olika partners. Dessa partners erbjuder en rad fördelar och möjligheter som kan hjälpa företagare att hitta rätt uppdrag och växa sina verksamheter på ett framgångsrikt sätt.

Spara tid och energi

En av de främsta fördelarna med att använda Rebel Works samarbetspartners är den tidsbesparing det medför. Istället för att spendera mycket tid och energi på att söka efter uppdrag på egen hand, kan du dra nytta av partnerskapet för att få tillgång till en ström av kvalitativa uppdrag. Detta ger dig mer tid att fokusera på att leverera högkvalitativa resultat till dina kunder och bygga starka affärsrelationer.

En rad olika brancher

Rebel Works samarbetspartners sträcker sig över olika branscher och områden, vilket ger dig möjligheten att hitta uppdrag som matchar just dina kunskaper och intressen. Oavsett om du är en ingenjör, läkare, sjuksköterska, designer eller har andra kompetenser, kan Rebel Work koppla dig till relevanta kunder och projekt.

Skapa en profil i webbappen

För att dra nytta av våra samarbetspartners och deras fördelar kan du enkelt gå igenom Rebel Works webbapp. Där kan du skapa en kompetensprofil och ladda upp ditt CV för att kunna matchas med relevanta uppdrag och potentiella kunder. Genom att använda Rebel Work som navet för att utforska samarbetspartners kan du hitta nya affärsmöjligheter och expandera din verksamhet på ett enkelt och effektivt sätt.

Allt i ett

Genom att dra nytta av Rebel Works samarbetspartners får du inte bara hjälp att starta ditt aktiebolag och sköta den ekonomiska administrationen, utan du får även tillgång till deras breda nätverk av företag och uppdragsgivare. Detta kan vara en värdefull resurs när det kommer till att hitta och ta del av intressanta uppdrag och utveckla din verksamhet som egenföretagare och ingenjör.

Nästa artikel: Sjuksköterskan Hanna ›

Ta första steget

Påbörja din resa mot egenföretagande genom att kontakta oss via formuläret - så hör vi av oss och lägger upp en plan tillsammans.

Du verkar ha missat att fylla i ditt förnamn
Du verkar ha missat att fylla i ditt efternamn
Du verkar ha missat att fylla i din mejladress
Du verkar ha missat att fylla i ditt telefonnummer
Skicka
Genom att skicka in kontaktformuläret godkänner du att vi sparar dina uppgifter.

Tack! Vi kommer snart att kontakta dig.

Vill du skapa ett konto till webbappen? I vår webbapp kan du redan nu börja tidsrapportera, fakturera och hantera utlägg utan kostnad.
bankid ikon
Skapa konto
Hoppsan! Någonting gick snett när formuläret skulle skickas in. Vänligen försök igen. Skicka oss gärna ett mejl till info@rebelwork.se om problemet kvarstår.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter och ditt meddelande så svarar vi så snabbt vi kan.
Genom att skicka in kontaktformuläret godkänner du att vi sparar dina uppgifter.

Tack! Vi återkopplar så snart vi kan!

Hoppsan! Någonting gick snett när formuläret skulle skickas in. Vänligen försök igen. Skicka oss gärna ett mejl till info@rebelwork.se om problemet kvarstår.