Om oss

Det här är Rebel Work

Rebel Work hjälper dig att göra verklighet av dina företagsdrömmar. Det innebär att vi startar bolag åt dig, sköter ekonomin och sedan stöttar med rådgivning kring verksamheten.

Vi startade Rebel Work 2019 för att vi själva drivit eget som konsulter och vet hur krångligt det kan kännas ibland. Vi ser att personer som kör eget är lyckligare, men vi vet också att många inte vågar ta steget. Därför finns Rebel Work.

Bli en rebell. Anställ dig själv.

Vår vision

Vi vill göra revolt mot en arbetsmarknad där traditionell anställning anses vara standard. Där människor inte vågar följa sina drömmar för att de inte vet hur de ska närma sig egenföretagandet.

Genom att erbjuda det stöd och de verktyg som behövs, tror vi att Rebel Work kan bidra till ett modernare sätt att arbeta på. En lösning som passar både dig och dina uppdragsgivare.

Vi vill att det ska vara lika enkelt att vara egenföretagare som att vara anställd. Kanske till och med enklare.

Carl-Johan, läkare
Jag har jobbat som egenföretagare under många år och vet vilket stöd som kan behövas. Med Rebel Work kan jag hjälpa andra att göra något som jag själv tycker är oerhört givande. Jag vill hjälpa folk att följa sina drömmar.

Patrik, VD

Vill du veta mer? Skriv in din mejladress så kontaktar vi dig.

Tack! Vi kontaktar dig så snart vi kan.
Oj någonting gick snett!

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter och ditt meddelande så svarar vi så snabbt vi kan.
Genom att skicka in kontaktformuläret godkänner du att vi sparar dina uppgifter.

Tack! Vi återkopplar så snart vi kan!

Hoppsan! Någonting gick snett när formuläret skulle skickas in. Vänligen försök igen. Skicka oss gärna ett mejl till info@rebelwork.se om problemet kvarstår.