Integritetspolicy

Integritetspolicy

Senast uppdaterad: 2023-08-01

Introduktion

Rebel Work (nedan kallat "företaget", "vi", "oss" eller "vår") är dedikerade till att skydda din integritet och dina personuppgifter. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder, lagrar och skyddar de uppgifter som samlas in från våra användare och kunder (nedan kallade "du" eller "användare") på våra webbplatser, applikationer, tjänster och plattformar (gemensamt kallade "tjänsterna").

Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med denna integritetspolicy. Om du inte samtycker till denna policy, var vänlig att inte använda våra tjänster.

1. Information vi samlar in

Vi kan samla in olika typer av information, inklusive men inte begränsat till:

2. Användning av information

Vi använder den insamlade informationen för att:

3. Delning av information

Vi kan dela viss information med tredje parter för att möjliggöra tjänster, förbättra användarupplevelsen och marknadsföra våra produkter och tjänster. Dessa tredje parter inkluderar leverantörer, samarbetspartners, reklamnätverk och myndigheter när det krävs enligt lag.

Vi kommer inte att sälja, handla eller överföra dina personuppgifter till tredje parter utan ditt uttryckliga samtycke, förutom enligt vad som beskrivs i denna integritetspolicy eller enligt lag.

4. Dataskydd och säkerhet

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter från obehörig åtkomst, ändring, radering eller annan olaglig behandling. Vi strävar efter att säkerställa att dina personuppgifter hanteras säkert och i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

5. Dina rättigheter

Du har rätt att begära tillgång till dina personuppgifter, korrigera felaktiga uppgifter, begränsa behandlingen av dina uppgifter, invända mot behandlingen och begära radering av dina personuppgifter. För att utöva dina rättigheter eller om du har några frågor om vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss på info@rebelwork.se.

6. Ändringar av integritetspolicyn

Vi kan göra ändringar i denna integritetspolicy när det behövs. Om ändringar görs kommer vi att meddela dig genom att publicera den uppdaterade versionen på vår webbplats eller genom andra kommunikationsmedel.

Genom att fortsätta använda våra tjänster efter att ändringar har trätt i kraft, godkänner du de uppdaterade villkoren.

Vi tackar för att du valt Rebel Work och för att du litar på oss med dina personuppgifter.

Avslutande ord

Denna integritetspolicy syftar till att tydliggöra hur Rebel Work hanterar och skyddar dina personuppgifter. Var vänlig läs igenom den noggrant och kontakta oss om du har några frågor eller funderingar angående vår dataskyddspraxis.

Rebel Work AB
Skeppargatan 8, 114 52 Stockholm
info@rebelwork.se
08‎-884214

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter och ditt meddelande så svarar vi så snabbt vi kan.
Genom att skicka in kontaktformuläret godkänner du att vi sparar dina uppgifter.

Tack! Vi återkopplar så snart vi kan!

Hoppsan! Någonting gick snett när formuläret skulle skickas in. Vänligen försök igen. Skicka oss gärna ett mejl till info@rebelwork.se om problemet kvarstår.