Användarvillkor

Användarvillkor för Rebel Work

Senast uppdaterad: 2023-08-16

Introduktion

Välkommen till Rebel Work! Dessa användarvillkor reglerar din användning av webbappen Rebel Work (https://app.rebelwork.se) och alla tillhörande tjänster och funktioner ("Tjänsten", "Tjänsterna") som tillhandahålls av Rebel Work AB, ("Vi", "Oss" eller "Vår"). Genom att använda Tjänsterna godkänner du och samtycker till följande villkor:

1. Integritetspolicy

Din integritet är viktig för oss. Vår integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar din personliga information. Genom att använda våra tjänster samtycker du till att vi behandlar din information i enlighet med vår integritetspolicy.

2. Konto och användarinformation

För att använda Tjänsten måste du skapa ett konto och autentisera dig med ditt BankID. Du ansvarar för att hålla ditt kontoinformation säker och för att inte dela dina autentiseringsuppgifter med någon annan.

Du bekräftar att den information du tillhandahåller vid skapandet av ditt konto är korrekt och aktuell. Du samtycker också till att vi kan använda denna information enligt vår integritetspolicy.

3. Användarbeteenden och ansvar

Du samtycker till att inte använda Tjänsterna för olagliga ändamål eller på något sätt som kan skada, störa eller påverka Tjänsternas funktion eller andra användares användning av dem.

Du ansvarar för all information, innehåll eller material som du laddar upp, skapar eller delar genom Tjänsterna, och du garanterar att du har nödvändiga rättigheter och behörigheter att göra detta.

4. Ändringar och avbrott

Vi förbehåller oss rätten att ändra, avbryta eller avbryta delar av Tjänsterna när som helst utan föregående meddelande.

Vi ansvarar inte för eventuella skador eller förluster som kan uppstå till följd av ändringar, avbrott eller avbrott av Tjänsterna.

5. Immateriella rättigheter

Allt innehåll och material som tillhandahålls genom Tjänsterna, inklusive men inte begränsat till text, bilder, grafik, varumärken och programvara, är skyddat av upphovsrätten och andra immateriella rättigheter.

Du får inte använda, reproducera eller distribuera något material från Tjänsterna utan vårt uttryckliga medgivande.

6. Ansvarsfriskrivning

Vi strävar efter att erbjuda korrekt och aktuell information, men vi garanterar inte att Tjänsterna alltid är felfria eller att informationen är korrekt. Vi ansvarar inte för eventuell skada som kan uppstå genom din användning av Tjänsterna.

7. Ändringar och uppsägning

Vi förbehåller oss rätten att ändra eller avsluta tjänsterna när som helst. Du kan när som helst avsluta ditt konto genom att följa de anvisningar som tillhandahålls i Tjänsten.

8. Kontaktinformation

Om du har frågor, funderingar eller klagomål, är du välkommen att kontakta oss. Vi gör vårt bästa för att svara på dina frågor så snart som möjligt.

Rebel Work AB
Skeppargatan 8, 114 52 Stockholm
info@rebelwork.se
08‎-884214

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter och ditt meddelande så svarar vi så snabbt vi kan.
Genom att skicka in kontaktformuläret godkänner du att vi sparar dina uppgifter.

Tack! Vi återkopplar så snart vi kan!

Hoppsan! Någonting gick snett när formuläret skulle skickas in. Vänligen försök igen. Skicka oss gärna ett mejl till info@rebelwork.se om problemet kvarstår.