Jobba med oss

Just nu söker vi en

Redovisningsekonom

Om rollen
Vi vill att fler ska vara egenföretagare och ta vara på det värde de skapar. Som egna entrepenörer vet vi att det är mycket att tänka på när det kommer till att starta och driva företag. Därför hjälper vi våra kunder med allt från att starta ett eget bolag till fortlöpande bokföring, årsredovisning och deklarationer.

Vi erbjuder en helhetslösning i en väldigt växande marknad. För att hantera vår snabbt växande kundbas vill vi nu utöka vårt team med en redovisningskonsult som vill bidra till att skapa framtidens tjänst för egenföretagare.

I rollen kommer du jobba nära grundare och VD i ett litet team med korta beslutsprocesser. Du kommer vara delaktig i många olika delar av företaget och jobba med innovativa sätt att underlätta för egenföretagare att ta bra beslut.

Din huvuduppgift kommer innebära ansvar för flertalet småbolag (0-4 anställda), där du sköter den fortlöpande redovisningen, svara på kunders frågor, gör bokslut och deklarationer.

Rollen är väldigt viktig för att vi ska kunna utveckla vår tjänst, och bidrar till att vi kan växa som bolag.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har driv och engagemang, då du kommer att vara en av de första in i bolaget. Du är lösningsorienterad och kan jobba proaktivt med eget ansvar. Vi tror du är en person som trivs med att jobba i team och att samarbeta nära med andra. Du gillar utmaningar och omväxlande arbetsuppgifter. Du vill också gärna lära dig nya saker och utvecklas.
Kunskaper och erfarenheter
Du ska ha en ekonomisk bakgrund, högskoleutbildning eller annan relevant eftergymnasial utbildning. Goda kunskaper i svenska och engelska. Du har en bred profil, d.v.s. du kan sköta ett bolags fortlöpande ekonomi och har en övergripande förståelse för ekonomi och bolagsfrågor, snarare än att vara specialiserad inom ett smalare område. Du bör även ha jobbat inom redovisning i minst 2 år.
Övriga meriter som uppskattas
  • Jobbat som redovisningskonsult eller har annan erfarenhet av redovisning, skatt, bolag
  • Erfarenhet av att hantera kunder och kundrelationer
  • Förutsättningar att bli eller är FAR-certifierad redovisningskonsult
  • Erfarenhet av Visma eEkonomi eller liknande produkt
Vi är baserade i Stockholm och för denna tjänst är det bra om du också är det. Vi sitter gärna tillsammans på kontoret och arbetar, men självklart är vi flexibla när det kommer till arbetstider och att jobba hemifrån.

Vill du vara med på en utvecklande och omväxlande resa där du gör livet enklare för egenföretagare? Vill du ha möjligheten utvecklas och att bidra i ett växande bolag? Trivs du med att jobba i ett team som tycker om att ha kul ihop? Då är du helt rätt person för oss i vår strävan att revolutionera arbetsmarknaden!

Ansökan och CV skickas till patrik@rebelwork.se

Vår vision

Vi vill göra revolt mot en arbetsmarknad där traditionell anställning anses vara standard. Där människor inte vågar följa sina drömmar för att de inte vet hur de ska närma sig egenföretagandet.

Genom att erbjuda det stöd och de verktyg som behövs, tror vi att Rebel Work kan bidra till ett modernare sätt att arbeta på. En lösning som passar både dig och dina uppdragsgivare.

Vi vill att det ska vara lika enkelt att vara egenföretagare som att vara anställd. Kanske till och med enklare.

Carl-Johan, läkare
Jag har jobbat som egenföretagare under många år och vet vilket stöd som kan behövas. Med Rebel Work kan jag hjälpa andra att göra något som jag själv tycker är oerhört givande. Jag vill hjälpa folk att följa sina drömmar.

Patrik, VD

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter och ditt meddelande så svarar vi så snabbt vi kan.
Genom att skicka in kontaktformuläret godkänner du att vi sparar dina uppgifter.

Tack! Vi återkopplar så snart vi kan!

Hoppsan! Någonting gick snett när formuläret skulle skickas in. Vänligen försök igen. Skicka oss gärna ett mejl till info@rebelwork.se om problemet kvarstår.