Från Anställd till Egenkonsult

Att våga ta steget och starta eget aktiebolag

Så startar du eget företag med hjälp av Rebel Work

Att starta sitt eget företag kan vara en spännande och utmanande resa. Det kräver noggrann planering, administrativa åtgärder och expertis för att göra övergången smidig och framgångsrik. Men med stöd från Rebel Work kan du få den hjälp och vägledning som behövs för att starta och driva ditt eget företag. Här är en översikt över hur du kan starta ditt eget företag med hjälp av Rebel Work.

1. Planering och strategi

Det första steget är att sätta upp en plan och strategi för ditt företag. Rebel Work hjälper dig att identifiera dina mål, definiera din affärsidé och utveckla en strategi för att nå framgång. Genom att ta hänsyn till din bransch, konkurrens och marknadstrender kan Rebel Work ge dig värdefull rådgivning och stöd för att lägga en solid grund för ditt företag.

2. Bolagsregistrering

Rebel Work tar hand om den administrativa bördan med att registrera ditt företag som ett aktiebolag. De hjälper dig med alla nödvändiga dokument och formaliteter för att säkerställa att din företagsstruktur är korrekt och laglig. Genom att hantera dessa administrativa uppgifter kan du spara tid och fokusera på att bygga upp ditt företag.

3. Hitta uppdrag

Om du ännu inte har ett uppdrag kan Rebel Work hjälpa dig att hitta relevanta möjligheter. Genom vårat nätverk och samarbete med olika partners kan vi matcha dig med uppdragsgivare och kunder som passar din kompetens och affärsinriktning. Detta ger dig en startpunkt och möjlighet att bygga upp ditt kundnätverk och skapa en portfölj.

4. Prissättning och lönebestämning

Rebel Work erbjuder rådgivning och stöd för att hjälpa dig att fastställa din tim- och månadslön på ett sätt som är konkurrenskraftigt och hållbart för ditt företag. Genom att ta hänsyn till marknadspriser, din kompetens och dina kostnader kan Rebel Work hjälpa dig att bestämma rätt prismodell och lönenivå för att säkerställa lönsamhet och framgång.

5. Ekonomisk hantering och bokföring

Rebel Work tar hand om den löpande bokföringen och hjälper dig att hantera den ekonomiska administrationen för ditt företag. Genom att erbjuda en användarvänlig webbapp kan du enkelt hantera fakturering, tidrapportering och utlägg. Rebel Work ser också till att du uppfyller bokföringskraven och att årsbokslutet görs på ett korrekt och professionellt sätt.

Att starta eget företag kan vara en spännande och utmanande resa, men med stöd från Rebel Work kan du känna dig trygg och säker på att du får den hjälp och expertis som behövs för att lyckas. Genom att ta hand om planering, bolagsregistrering, uppdragssökning, prissättning och lönebestämning samt ekonomisk hantering och bokföring, gör Rebel Work det möjligt för dig att fokusera på att bygga upp ditt företag och nå dina affärsmål.

Nästa artikel: Aktiebolag vs. Anställning ›

Ta första steget

Påbörja din resa mot egenföretagande genom att kontakta oss via formuläret - så hör vi av oss och lägger upp en plan tillsammans.

Du verkar ha missat att fylla i ditt förnamn
Du verkar ha missat att fylla i ditt efternamn
Du verkar ha missat att fylla i din mejladress
Du verkar ha missat att fylla i ditt telefonnummer
Skicka
Genom att skicka in kontaktformuläret godkänner du att vi sparar dina uppgifter.

Tack! Vi kommer snart att kontakta dig.

Vill du skapa ett konto till webbappen? I vår webbapp kan du redan nu börja tidsrapportera, fakturera och hantera utlägg utan kostnad.
bankid ikon
Skapa konto
Hoppsan! Någonting gick snett när formuläret skulle skickas in. Vänligen försök igen. Skicka oss gärna ett mejl till info@rebelwork.se om problemet kvarstår.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter och ditt meddelande så svarar vi så snabbt vi kan.
Genom att skicka in kontaktformuläret godkänner du att vi sparar dina uppgifter.

Tack! Vi återkopplar så snart vi kan!

Hoppsan! Någonting gick snett när formuläret skulle skickas in. Vänligen försök igen. Skicka oss gärna ett mejl till info@rebelwork.se om problemet kvarstår.