Från Anställd till Egenkonsult

Att våga ta steget och starta eget aktiebolag

Sjuksköterskan Hannas resa till egenföretagande

Hur Rebel Work hjälpte Hanna att förverkliga sin dröm som egenföretagande sjuksköterska

Att ta steget från anställd till egenföretagare kan vara en utmanande process, särskilt när det gäller att starta ett eget aktiebolag. För Hanna, en passionerad och omsorgsfull sjuksköterska, var drömmen att kunna erbjuda personligt anpassad vård och bygga starka relationer med sina kunder. Men de administrativa och ekonomiska utmaningarna verkade överväldigande.

I sin strävan efter stöd och rådgivning kom Hanna i kontakt med Rebel Work, ett företag specialiserat på att hjälpa människor att förverkliga sina företagsdrömmar. Hon tog initiativet att kontakta dem för att utforska möjligheterna att bli egenföretagare.

Rebel Work erbjöd Hanna en personlig och professionell hjälp som överträffade hennes förväntningar. De satte upp en plan tillsammans där de analyserade hennes behov och mål. De förklarade även den komplexa processen att starta och driva ett aktiebolag och vägledde henne genom varje steg.

Hela uppstartsprocessen hanterades av Rebel Work. De tog hand om allt från registrering av bolaget till den ekonomiska administrationen. Denna omfattande support gav Hanna en känsla av trygghet, eftersom hon visste att dessa viktiga aspekter hanterades på ett professionellt sätt. Detta frigjorde hennes tid och energi så att hon kunde fokusera på att bygga upp sin verksamhet och erbjuda vård av hög kvalitet till sina patienter.

Under hela processen fick Hanna kontinuerlig rådgivning och stöd från Rebel Work-teamet. De hjälpte henne att förstå de ekonomiska aspekterna som skattefrågor och avdrag, vilket är avgörande för att driva ett framgångsrikt aktiebolag. För att underlätta ännu mer erbjöd Rebel Work en användarvänlig webbapp där Hanna kunde hantera tidrapportering, fakturering och utlägg. Dessutom stod Rebel Works experter tillgängliga via chatten för att snabbt besvara frågor och erbjuda råd om företagande.

Med Rebel Works stöd kunde Hanna förverkliga sin dröm och gå från att vara anställd till att bli egenföretagare med ett eget aktiebolag. Hon fick den frihet och flexibilitet hon längtade efter och kunde erbjuda personligt anpassad vård samtidigt som hon byggde meningsfulla relationer med sina patienter.

Hanna insåg att vägen som egenföretagare inte var enkel, men med rätt support och verktyg kunde hon förvandla sin företagsdröm till verklighet. Hon är tacksam för Rebel Works stöd och ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas både som sjuksköterska och som företagare med deras hjälp.

Hannas historia är ett tydligt exempel på hur Rebel Work spelade en avgörande roll i att hjälpa henne att övervinna hinder och förverkliga sin dröm som egenföretagande sjuksköterska. Det understryker också betydelsen av att ha rätt hjälp och vägledning när man tar steget in i företagsvärlden. Genom att erbjuda omfattande stöd och enkel åtkomst till nödvändiga verktyg, gjorde Rebel Work det möjligt för Hanna att ta kontroll över sin karriär och erbjuda högkvalitativ vård som hon alltid drömt om.

Nästa artikel: Ingenjören Per ›

Ta första steget

Påbörja din resa mot egenföretagande genom att kontakta oss via formuläret - så hör vi av oss och lägger upp en plan tillsammans.

Du verkar ha missat att fylla i ditt förnamn
Du verkar ha missat att fylla i ditt efternamn
Du verkar ha missat att fylla i din mejladress
Du verkar ha missat att fylla i ditt telefonnummer
Skicka
Genom att skicka in kontaktformuläret godkänner du att vi sparar dina uppgifter.

Tack! Vi kommer snart att kontakta dig.

Vill du skapa ett konto till webbappen? I vår webbapp kan du redan nu börja tidsrapportera, fakturera och hantera utlägg utan kostnad.
bankid ikon
Skapa konto
Hoppsan! Någonting gick snett när formuläret skulle skickas in. Vänligen försök igen. Skicka oss gärna ett mejl till info@rebelwork.se om problemet kvarstår.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter och ditt meddelande så svarar vi så snabbt vi kan.
Genom att skicka in kontaktformuläret godkänner du att vi sparar dina uppgifter.

Tack! Vi återkopplar så snart vi kan!

Hoppsan! Någonting gick snett när formuläret skulle skickas in. Vänligen försök igen. Skicka oss gärna ett mejl till info@rebelwork.se om problemet kvarstår.