Från Anställd till Egenkonsult

Att våga ta steget och starta eget aktiebolag

Hur Rebel Work hjälpte Per att bli en framgångsrik egenföretagande ingenjör

Att ta steget från anställd till egenföretagare kan vara en utmanande och komplex process. För Per, en skicklig och innovativ ingenjör, var det viktigt att ha rätt stöd och vägledning för att göra övergången så smidig som möjligt. Det var då han kom i kontakt med Rebel Work, ett företag specialiserat på att hjälpa människor att förverkliga sina företagsdrömmar.

Per hade länge känt en stark önskan att starta sitt eget företag och ha friheten att utforska sina kreativa idéer utan begränsningar. Han visste dock att det fanns många administrativa uppgifter och utmaningar som skulle krävas för att lyckas som egenföretagare. Rebel Work erbjöd sig att vara hans pålitliga partner och guida honom genom processen.

Det första steget var att sätta upp en plan tillsammans med Rebel Work. Per beskrev sina behov och mål, och tillsammans identifierade de de viktigaste stegen för att starta och driva ett eget aktiebolag. Rebel Work förklarade tydligt hela processen och hjälpte Per att förstå vad som krävdes.

Rebel Work tog hand om hela uppstartsprocessen åt Per. De guidade honom genom registreringen av hans aktiebolag och tog hand om den ekonomiska administrationen. Det gav Per en känsla av lugn och trygghet att veta att dessa komplexa uppgifter hanterades på ett professionellt sätt, vilket befriade honom att fokusera på sin passion - att erbjuda innovativa tekniska lösningar till sina kunder.

Under hela processen erbjöd Rebel Work kontinuerlig rådgivning och stöd till Per. Han fick hjälp att förstå viktiga ekonomiska aspekter som skattefrågor, avdrag och budgetering. Genom Rebel Works användarvänliga webbapp kunde Per enkelt hantera fakturering, tidrapportering och utlägg. Han hade även möjlighet att kommunicera direkt med Rebel Works experter via chatten för att få snabba svar på sina frågor och råd om sitt företagande.

Med Rebel Works hjälp och expertis tog Per steget från att vara anställd ingenjör till att bli en framgångsrik egenföretagare med ett eget aktiebolag. Han fick den frihet och flexibilitet han längtade efter, och kunde äntligen utforska sina egna idéer och projekt.

Ta första steget

Påbörja din resa mot egenföretagande genom att kontakta oss via formuläret - så hör vi av oss och lägger upp en plan tillsammans.

Du verkar ha missat att fylla i ditt förnamn
Du verkar ha missat att fylla i ditt efternamn
Du verkar ha missat att fylla i din mejladress
Du verkar ha missat att fylla i ditt telefonnummer
Skicka
Genom att skicka in kontaktformuläret godkänner du att vi sparar dina uppgifter.

Tack! Vi kommer snart att kontakta dig.

Vill du skapa ett konto till webbappen? I vår webbapp kan du redan nu börja tidsrapportera, fakturera och hantera utlägg utan kostnad.
bankid ikon
Skapa konto
Hoppsan! Någonting gick snett när formuläret skulle skickas in. Vänligen försök igen. Skicka oss gärna ett mejl till info@rebelwork.se om problemet kvarstår.

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter och ditt meddelande så svarar vi så snabbt vi kan.
Genom att skicka in kontaktformuläret godkänner du att vi sparar dina uppgifter.

Tack! Vi återkopplar så snart vi kan!

Hoppsan! Någonting gick snett när formuläret skulle skickas in. Vänligen försök igen. Skicka oss gärna ett mejl till info@rebelwork.se om problemet kvarstår.