I samarbete med

Skandinavisk Hälsovård

Kom igång som egenkonsult inom vården

Rebel Work hjälper dig att starta och administrera ditt bolag och Skandinavisk Hälsovård ser till att du har uppdrag!

Kom igång
rött kryss
Webbinar

Bli egenkonsult med Skandinavisk Hälsovård och Rebel Work!

Anmäl dig till vårt gratis webbinar där vi kommer att gå igenom hur man startar eget bolag, vad man behöver tänka på och vilka fördelar det innebär att vara egenkonsult.
När, var, hur?
calendar icon
Onsdag 12:e juni
Clock icon
Klockan 18.00 - 18.45
calendar icon
Torsdag 13:e juni
Clock icon
Klockan 12.00 - 12.45
Patrik Tavassoli
Webbinariet hålls av
Patrik Tavassoli
VD på Rebel Work
“Jag har jobbat som egenföretagare under många år och vet vilket stöd som kan behövas. Jag brinner för att hjälpa andra att göra något som jag själv tycker är oerhört givande, att följa sina drömmar.”
skandinavisk hälsovårdrebel work logga

Vi kan vårdkonsultbolag

Vi på Rebel Work hjälper bl.a. läkare och sjuksköterskor att bli egenföretagare. Vi är specialister på att sköta bolag för egenföretagare inom vården. Hos oss ingår allt från uppstart till bokföring och årsredovisning. Vi ser till att du får ut så mycket som möjligt av ditt bolag så att du kan fokusera på det du värdesätter.

Vi på Rebel Work hjälper bl.a. läkare och sjuksköterskor att bli egenföretagare. Vi är specialister på att sköta bolag för egenföretagare inom vården.

Hos oss ingår allt från uppstart till bokföring och årsredovisning. Vi ser till att du får ut så mycket som möjligt av ditt bolag så att du kan fokusera på det du värdesätter.

Carl-Johan, läkare
Att köra eget ger mig möjlighet att vara föräldraledig länge, eftersom jag kan jobba extra. Om jag inte hade haft Rebel Work som hållit mig i handen längs vägen hade jag inte startat bolag.

Carl-Johan, läkare
Att köra eget ger mig möjlighet att vara föräldraledig länge, eftersom jag kan jobba extra. Om jag inte hade haft Rebel Work som hållit mig i handen längs vägen hade jag inte startat bolag.

Carl-Johan, läkare
Carl-Johan, läkare
Vi fick ett fullt fungerande bolag med Rebel Work. Allt från bankkonto och registreringar till mejl och försäkring. Snabbt och supersmidigt!

Marta, arkitekt
Marta, arkitekt

Så mycket mer tjänar du som läkare med eget bolag

Så mycket mer tjänar du som läkare med eget bolag efter skatt

Oavsett om du vill tjäna mer, ha mer fritid eller få mer bestämmanderätt i ditt arbetsliv så lönar det sig att ha ett eget företag med Rebel Work. Här har vi sammanställt en prisjämförelse mellan att arbeta som läkare i ett konsultbolag vs. som egenföretagare med Rebel Work.

58 000 kr/månad
73 000 kr/månad
Som konsult
via konsultbolag
Som Rebel
med eget aktiebolag
Summorna visar hur mycket som återstår efter skatter och avgifter varje månad. Vi har räknat på en person som fakturerar 1 000 kr/timme och arbetar 45 veckor per år. Efter ett år har du med eget aktiebolag tjänat 180 000 kr mer.
skandinavisk hälsovård
skandinavisk hälsovård

Du får 50 % rabatt på månadsavgiften i 3 månader!

Skandinavisk Hälsovård hjälper dig med att hitta nya uppdrag och vi på Rebel Work hjälper dig med ditt bolag. Om du kommer igång nu ger vi dig 50 % rabatt på månadsavgiften i kom-igång-rabatt de 3 första månaderna!

Vill du veta mer? Skriv in din mejladress så kontaktar vi dig.

Tack! Vi kontaktar dig så snart vi kan.
Oj någonting gick snett!

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter och ditt meddelande så svarar vi så snabbt vi kan.
Genom att skicka in kontaktformuläret godkänner du att vi sparar dina uppgifter.

Tack! Vi återkopplar så snart vi kan!

Hoppsan! Någonting gick snett när formuläret skulle skickas in. Vänligen försök igen. Skicka oss gärna ett mejl till info@rebelwork.se om problemet kvarstår.